Híreink

Csülökápoló

A képzés során a résztvevők az alapvető munkavédelmi, anatómiai és kórtani ismereteket, a betegségek kezelési és megelőzési lehetőségeit, és a tehermentesítő csülökkörmözés gyakorlati módszereit sajátítják el. A vizsgát követően alkalmasak lesznek szarvasmarha állományok lábvégápolásával kapcsolatban felmerülő minden nemű feladat szakszerű elvégzésére.

Bővebben a képzésről >>>

Metszési tanfolyam

Vannak gyümölcsfái, de nem tudja, hogyan kell metszeni?
Minden szakkönyvet kiolvasott, megnézett minden témába vágó videót, de gyakorlat hiányában nem meri saját gyümölcsfáin is alkalmazni? Próbálkozik a metszéssel, de szeretne pontos szakmai ismereteket szerezni?

Amennyiben egy kérdésre is igennel válaszolt, akkor Önnek ajánljuk két napos metszési tanfolyamunkat, melynek keretében Ön is elsajátíthatja, és utána saját növényén is sikerrel alkalmazhatja a tanult metszési módokat.

Biokiskert

 „BIOKISKERT” című egy napos képzés a Kertészettudományi Karon a kiskerttulajdonosok, városi kertészek, környezettudatos életmód és kiskerti termesztés iránt érdeklődők számára.

A tanfolyam résztvevői megismerkednek az ökológiai gazdálkodás pontos fogalmával. Elméleti és gyakorlati ismereteket szereznek a kiskerti haszon- és dísznövények biotermesztéséről. Megismerkednek a városi kertészkedés különböző formáival. Az előadásokat szakterületükön nemzetközi elismertséggel rendelkező, tudományos fokozattal rendelkező egyetemi oktatók tartják.

Fitoterápia alapjai

Megbízható, naprakész információk a gyógynövények felhasználhatóságáról, gyógynövény alapú termékek jellemzőiről a Szent István Egyetem, Kertészettudományi Karán.
A márciusi egy napos képzésről bővebb információk >>>
Tel.: +36-1-305-7250

 

Kedvezmények SZIE hallgatóknak 2018-ban is

Szerezz új ismereteket!
Növeld elhelyezkedési esélyeidet új szakképesítés megszerzésével!