A jelentkezéstől a beiratkozásig

Jelentkezési határidő:
 
Az egyes tanfolyamoknál megadott jelentkezési határidőig lehet jelentkezni az adott tanfolyamra. Mivel azonban az egyes tanfolyami csoportok a szükséges minimális létszám esetén indulnak, előfordulhat, hogy a kiírt határidőig ez a létszám nem gyűlik össze. Ekkor – ha a tanfolyam jellege ezt megengedi (pl. évszaktól független képzés) - sor kerülhet a jelentkezési határidő meghosszabbítására.
A jelentkezési határidő lejárta után közvetlenül értesítést kap minden jelentkező a tanfolyam indulásáról, vagy a jelentkezési határidő meghosszabbításáról.
 
Jelentkezés nyomtatványon:
  • A honlapunkon letölthető a képzési jelentkezési lap. A formanyomtatványt - kitöltése után - elektronikusan (info@sztk.szie.hu e-mail címre) vagy postani úton szíveskedjen eljuttatni címünkre: Szent István Egyetem Felnőttképzési és Szolgáltatáis Főosztály, 2100 Gödöllő, Páter Károly u.1.
  • A jelentkezési lap beérkezését követően kollégánk e-mailben visszaigazolja Önnek jelentkezését.

Jelentkezése semmilyen fizetési vagy részvételi kötelezettséggel nem jár. A tanfolyamok a tájékoztatóban megadott minimális létszám esetén indulnakLegkésőbb a jelentkezési határidőt követő két napon belül e-mailben értesítjük a tanfolyam indulásáról, valamint - indulás esetén - a beiratkozás részleteiről.

Fontos, hogy elérhetőségi adatai pontosan szerepeljenek a jelentkezési lapon (név, levelezési cím, telefonszám), hogy jelentkezési lapjának beérkezését követően fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot és tájékoztathassuk a tanfolyam további menetéről, beiratkozási feltételeiről.