Referenciák

A Felnőttképzési és Szolgáltatási Főosztály tanfolyamain résztvevők gyakran megosztják véleményüket a képzés során szerzett tapasztalatokról. Ezekből teszünk közzé egy csokrot.

"Köszönet a rendkívül színvonalas előadásokért a szervezőknek és az előadóknak. A tanfolyam szervezése és lebonyolítása igen precízen, zökkenőmentesen történt. A tanfolyam tematikájának összeállítása valóban a méhegészségügyi felelősök munkáját segíti."
Dr. Erlich Ferenc

"A tanfolyam alatt nagyon jól éreztem magam. Alapvetően közszolgálati munkahelyen dolgozva folyamatos terheltség mellett igazán jó kikapcsolódás volt. Rendkívül megtisztelő volt a méhészeti tudomány jelenkori kiemelkedő személyiségei előtt vizsgázni."
Kajtár István

"Ezúton is köszönöm a képzés és a vizsga kiváló megszervezését. Köszönet minden előadónak a kiváló, lelkiismeretes és részletes előadásokért. Nagyon sok hasznos információt és segítséget kaptam Tőlük!"
Berényi Csaba

"Nagyon szépen köszönök mindent, nagyon jó emlékeim maradtak Gödöllőről. Az biztos, hogy ha közeljövőben valaki méhész tanfolyamra akar menni és csak ajánlani fogom Önöket."
Kiss Alexandra

"Már a beiratkozás napján, illetve a későbbi e-mail váltások során is nagyon pozitív benyomásaim alakultak ki az Önök által szervezett Méhész képzést illetően.
Ezek a benyomások az első képzési hét elteltével meggyőződéssé formálódtak: professzionális, emberbaráti hozzáállásuk a tanfolyam megszervezésével és megvalósításához példa nélkülinek mondható."

Staudt Amélia

"Szeretném megköszönni a pontos, precíz szervezést. Maximálisan meg voltam elégedve mindennel. A családból más is kedvet kapott a tanfolyam elvégzéséhez."
Kovácsné Erzsi

"Több kedves ismerősömnek eldicsekedtem, mily felemelő érzés egy ilyen remekül megszervezett, komoly tudást átadó/pótoló tanfolyamon részt venni. Ketten is megkérdezték: mikor vehetnének részt ők is egy hasonló kurzuson."
Oláh László

"Köszönök minden segítséget. Jó érzés, hogy vannak még ilyen emberek a világon."
Szabó György